IMG_5827

CLUBACTIE – PRONOSTIEKWEDSTRIJD!
7 VERBIJVEN IN EEN LUXEBUNGALOW TE WINNEN!

Ben jij een echte FCB-kenner? Win een gratis verblijf in een luxebungalow op Holiday Village Knokke!

Holiday Village Knokke is matchbalpartner tijdens Club Brugge – AA Gent, daarom organiseren we een superactie met een fantastisch prijzenpakket. Het einde van de reguliere competitie nadert, we organiseren een pronostiekwedstrijd voor de echte Clubsupporter!

Vul het formulier in en je wint altijd!

We geven 5 verblijven van 3 of 4 dagen weg, vul de vragen dus nauwkeurig in :-)
Maar iedereen die het formulier invult krijgt meteen ook 50 euro korting op een verblijf in 2019! U krijgt deze per e-mail toegestuurd.
Meedoen kan tot de aftrap van de eerste PO1 wedstrijd van Club Brugge.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

PRONO 1: Welke Club Brugge speler zal dit jaar het meeste doelpunten maken tijdens PO1 en hoeveel??

PRONO 2: Welke Club Brugge speler zal dit jaar de meeste assists afleveren tijdens PO1 en hoeveel?

Schiftingsvraag: Hoeveel doelpunten zal Club scoren tijdens alle play-off 1 matchen samen?

Ik accepteer de wedstrijdvoorwaarden (zie onderaan de pagina) en accepteer dat Holiday Village Knokke mijn e-mailadres enkel zelf zal gebruiken, Holiday Village Knokke zal uw gegevens veilig bewaren en nooit doorgeven aan derden. In het kader van directe marketingcampagnes kan u maximaal 2 x per jaar een e-mail ontvangen.

Wedstrijdvoorwaarden:

  1. Principe

Holiday Village Knokke wil als partner van Club Brugge alle fans van Club Brugge de kans geven om te genieten van een gratis verblijf aan het centrum van Knokke in een luxebungalow. Geef een antwoord op de vragen en vul de correcte gegevens in. Wie de meest correcte antwoorden geeft, maakt kans om te winnen. Holiday Village knokke wil met deze wedstrijd het vakantiepark meer in de kijker zetten als ideale verblijfplaats voor een weekend aan zee.

  1. Wie mag er meedoen?

Iedere persoon die 18 jaar of ouder is.
Deelnemen mag maar 1 keer.
Indien u meerdere keren probeert deel te nemen, blijft enkel uw eerste inzending geldig.

  1. Termijn

De wedstrijd eindigt op het moment dat de eerste wedstrijd van Club Brugge in Play off 1 aanvangt.

  1. Wedstrijd

De wedstrijd bestaat eruit de vragen te beantwoorden en deze samen met de gevraagde persoonsgegevens in te sturen. Er kan per persoon maximaal 1 keer worden deelgenomen.

  1. Winnaars bepalen

De deelnemers die correct antwoorden op beide vragen of er het dichtste bij zijn, winnen een weekend in een bungalow bij Holiday Village Knokke.

Bij ex-aequo’s zal loting bepalen wie er wint.

  1. Winnaars bekendmaken.

De winnaars zullen via e-mail op de hoogte gesteld worden. Hiernaast zullen zij ook op de wedstrijdpagina en op de facebookpagina van Holiday Village Knokke vermeld worden.

7. Wijzigingen

De organisator behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers.

Indien er wijzigingen aan het reglement gemaakt worden, zullen die meegedeeld worden op http://holidayknokke.be/.

8. Privacy

Uw ingegeven contactgegevens zullen enkel door Holiday Village Knokke (FUDEV BVBA) gebruikt worden ter promotie van het vakantiepark. De persoonsgegevens zullen veilig bewaard worden en nooit aan derden aangeboden worden, in geen geval.

Contact

info@holidayknokke.be
Natiënlaan 70-72
8300 Knokke