Algemene voorwaarden Bungalows:

1. Aankomst en vertrek
U kan aankomen vanaf 15u00, plant u later aan te komen dan 22u, gelieve dan te verwittigen en we leggen de sleutel in een nachtkluis. Er is geen nachtreceptie.
U dient op de dag van vertrek uiterlijk om 11u00 de bungalow te verlaten, plant u vroeger dan 8u30 te vertrekken, meld u dan de dag ervoor even op de receptie

2. Annulering
a: Zonder overmachtsituatie: Indien u minimaal 7 dagen voor aankomst annuleert, dan kan dit kosteloos. Annuleert u uiterlijk de dag voor aankomst, dan betaalt u de eerste overnachting. Bij no-show of vroegtijdig vertrek brengen wij het totaalbedrag van de reservatie in rekening. Wij hebben geen bewijs voor de annulatie nodig maar houden ons wel strikt aan bovenstaande voorwaarden. U kan desgewenst een annulatieverzekering afsluiten bij een verzekeraar naar keuze, wij bieden dit niet aan.

b: Met overmachtsituatie: bvb: Sluiting door de overheid nav verspreiding COVID 19 – Indien wij uw verblijf niet kunnen laten doorgaan, door eender welke overmachtssituatie, dan vervallen de standaard annuleringsvoorwaarden van 2.a. We bekijken dan samen met u voor een nieuwe datum in een soortgelijke periode conform intitiële reservatie.

3.a Schade
Onze mooie, gloednieuwe bungalows zien er piekfijn uit en dat houden we graag zo, voor u en de gasten na u.
Indien er schade vastgesteld werd na vertrek, of er objecten gebroken of gestolen werden… dan brengen wij dit in rekening. Bij normaal gebruik dient u zich uiteraard geen zorgen te maken.

3.b Schade en of diefstal van gehuurde goederen
Indien de gast tijdens zijn verblijf goederen huurt of gebruikt, dan is de gast zelf verantwoordelijk voor alle schade, van welke aard ook. Holiday Village Knokke biedt zelf geen schade en/of diefstalverzekering aan. De fietsen hebben een winkelwaarde van 580 euro. Dit is ook het te betalen bedrag bij volledig defect, verlies of diefstal. Bij een gedeeltelijk defect brengen we de netto herstelkosten in rekening. Slijtage bij normaal gebruik brengen wij uiteraard niet in rekening. Bij het huren van golfwagentjes gelden de voorwaarden van de derde partij: Qarte BVBA

4. Maximale bezetting
Model M kan door maximaal 2 (+ 1 baby/kind) bezet worden, model L door maximaal 4 volwassenen en 1 kind van maximaal 60 kg, model XL door maximaal 5 volwassenen en 1 kind van maximaal 60 kg.
Dit alles omdat er in model L en XL een hoogslaper aanwezig is.
Indien we merken dat deze voorwaarde wordt geschonden, kan de toegang tot de bungalow u ontzegd worden, hierbij komen de annulatievoorwaarden in voege die in artikel 2 staan verwoord.

5.a. Betaling
Na reservatie zal u gevraagd worden om 50 % van het totaalbedrag over te schrijven op rekening van Holiday Village Knokke, de overige 50 % dient u uiterlijk 14 dagen voor aankomst te betalen. Indien u annuleerde zullen wij u de tegoeden binnen de 14 dagen na annulatie terugstorten.

5.b. Wanbetaling
Indien er geen volledige betaling werd gedaan op uiterlijk de dag van vertrek, zal de totaalsom onmiddellijk verhoogd worden met 30 euro voor extra administratieve kosten. Indien u uiterlijk 7 dagen na de voorziene vertrekdatum nog steeds niet betaalt, geven wij uw dossier door aan ons advocatenkantoor. Wij berekenen u desgevallend 50 euro extra dossierkosten en 1 % interesten per begonnen maand.

6. Overlast
Op Holiday Village Knokke heerst een supersfeer, dat houden we graag zo. Na 23u is gemotoriseerd  verkeer niet toegelaten (tot 7u) op het domein, ook vragen wij u om na 23u de nachtrust van alle gasten te respecteren. Indien er overlast wordt vastgesteld van welke aard ook, kan dit een reden zijn om uw verblijf vroegtijdig te beëindigen.

7. Jongerengroepen
Indien uw gezelschap uitsluitend uit jongeren onder de 23 jaar bestaat behouden wij ons het recht om uw reservatie te weigeren.

8. Schoonmaak en afval
Uw vakantie, dus wij maken alles schoon! U dient echter wel de afwas te doen en het afval in de containers aan de ingang te deponeren. Indien bij vertrek blijkt dat u de afwas niet deed, dan brengen wij 30 euro in rekening. Indien blijkt dat u uw afval niet verwijderde, dan brengen wij 50 euro in rekening.
Indien we uitwerpselen, urine en/of kots terugvinden op een plaats die het toilet niet is, dan brengen wij minstens 100 EUR extra in rekening. We begrijpen dat dit vreemd klinkt en hier wat hard staat, maar het staat er omdat we dit helaas in het verleden reeds meemaakten en er ons willen voor wapenen. Bij normaal gebruik hoeft u zich uiteraard geen zorgen te maken!

9. Huisdieren
Enkel honden die blinden begeleiden zijn toegelaten in de bungalows,
alle overige huisdieren zijn verboden.

Bij reservatie van een bungalow verklaart u zich integraal akkoord met deze voorwaarden, ook indien u huurt via een OTA gelden deze voorwaarden.
Hierover is geen discussie mogelijk.
Bij betwisting van de voorwaarden of de gevolgen ervan zijn enkel de Rechtbanken van Brugge gerechtigd.